Zaterdag 31 januari 2009

Vanmorgen stond het eerste persbericht in de Andijker voor de knipmarathon van 21 februari a.s. Wel weer even vreemd om een foto van Jasper in de krant te zien maar ook weer heel herkenbaar voor iedereen. Iedereen weet gelijk weer waar het om gaat.

De knipmarathon komt nu heel dicht bij. We zijn er best wel druk mee. Veel ondernemers dragen een steentje bij in de vorm van artikelen die we gaan gebruiken voor verloting en/of grabbelton. Het gaat denk ik een mooie en ook emotionele dag worden. Volgens mij gaan we een mooi bedrag ophalen die dag, dat kan bijna niet anders. Zoveel enthousiasme van alle kanten. Wij hebben er zin in.

Wij zijn nu alleen nog op zoek naar iemand die ’s middags nog een paar uurtjes zou kunnen helpen met schminken. Dan denk ik dat we verder rond zijn met vrijwilligers voor die dag. Fijn dat iedereen zich zo snel op heeft gegeven.

Morgen is het een jaar terug dat Jasper in het VU belandde. Achteraf was dat maar goed ook want twee dagen later ging alles mis en belandde hij op het IC. Als hij toen thuis was geweest hadden we hem waarschijnlijk niet kunnen redden en waren we hem al veel eerder kwijt geweest. Gelukkig hebben we nog een mooie zomer met hem mogen meemaken en hebben we geprobeerd nog met volle teugen van hem te genieten. Al had alles wel weer twee kanten.

Ik ben nu af en toe bezig met wat film materiaal te bewerken van vorig jaar. Jasper had dagen dat hij niet veel kon hebben en snel huilde maar over het algemeen had hij zo’n verschrikkelijk sterk karakter en sterke wilskracht. Het verbaasde me iedere keer weer hoe hij door alles heen bleef lachen en plezier hebben. Hij moet zich sommige dagen echt beroerd hebben gevoeld. Maar dat liet hij niet snel merken. Echt een voorbeeld voor vele anderen. 

Advertenties

2 gedachten over “Zaterdag 31 januari 2009

  1. Hoi Margriet,

    Ik wil jullie heel veel succes, maar ook sterkte toewensen met de knipmarathon a.s. zaterdag. Heb bewondering voor jullie inzet. We hopen dat jullie een mooi bedrag gaan binnenhalen voor Stichting Semmy.

    Groeten Grietje Hoogland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s