Woensdag 21 januari 2009

Ik heb een tijdje niet geschreven. Dit heeft verschillende oorzaken. Allereerst natuurlijk de moeilijke dagen. Vorig jaar januari hoorden we dat we ons mannetje zouden verliezen binnen 2 tot 12 maanden. En met 8,5 maand is dat dan ook gebeurd. Ik beleef de dagen van vorig jaar weer opnieuw. Ik zou graag een jaar terug in de tijd willen en weer gewoon van hem genieten. Ondanks z’n ziekte bleef hij zo’n vrolijk mannetje. Ik mis hem verschrikkelijk. Al kon ik hem nog maar één keer even vasthouden en knuffelen.

Zoals ik al eerder schreef hebben we ook een actie comité opgericht: Jasper voor Stichting Semmy. We zijn bezig om een knipmarathon te organiseren voor 21 februari a.s. Hier gaat veel tijd in zitten. Samen met Jolanda zijn we veel op pad of hebben we overleg. En er wordt wat afgemaild.

Wij zijn nog op zoek naar sponsors voor de knipmarathon. Hierbij denken wij aan kleine presentjes voor een grabbelton, prijzen voor een loterij of een geldbedrag waar wij mee kunnen investeren in b.v. boodschappen, t-shirts en ander promotiemateriaal. Als je iets hebt of je kent iemand die wat voor ons kan betekenen mail me dan op maraad@quicknet.nl. We gaan er een mooie dag van maken met hopelijk een mooie opbrengst.

Ook ben ik alweer een aantal keer te werk geweest voor een paar uurtjes. Dit gaat goed al is het ook vermoeiend. Ik moet nog niet te veel hooi op m’n vork nemen. Rustig aan opbouwen en dat kan gelukkig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s