Zaterdag 3 januari 2009

Gister was het twee jaar geleden dat mijn vader in het ziekenhuis de diagnose longkanker kreeg en vandaag zouden ze 45 jaar getrouwd zijn. Allemaal weer van die dagen waar je niet echt blij van wordt. Ik ben nog wel even bij mijn moeder om een koppie geweest maar het is toch anders.

Vanmiddag heb ik bij Jasper een soort vitrine neergelegd. Hier willen we steeds verschillende dingen inleggen. Als je dus wat hebt, waarvan je denkt dat kan er wel in, geef het aan ons. 0_151Dan kunnen we het er in leggen. Er liggen nu dingen in die ons aan Jasper herinneren zoals Pokémonkaarten, kleine knuffels, een bling-bling, een vlinder en een Pokémon van strijkkralen, een schatkistje van een MAX-ijsje, etc. Ook liggen er een aantal kaarten in die zijn vriendjes voor hem hebben gemaakt met zijn ‘verjaardag’. Oom Rob heeft, samen met een vriend van hem de vitrine gemaakt. Nogmaals bedankt daarvoor.

Advertenties

Een gedachte over “Zaterdag 3 januari 2009

  1. Vervelende tijd he allemaal. Al die herinneringen. Mooi zo een vitrine. We zijn net zaterdag nog bij Jasper geweest. Moeten we er toch weer snel eens heen. Was wel mooi hoor bij Jasper. Geeft een wat beter gevoel om hem daar zo tussen al dat moois te zien. Het straalt rust en vrede uit en een teken van iedereen denkt nog aan hem. Doet een mens goed dat te zien. Veel sterkte verders he.

    Groetjes Roland, Sylvia, Dimitry en Rachelle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s